Cursus olieverf schilderen

Houdt u van olieverfschilderijen en wilt u er graag eens zelf één maken? Dan bent u bij Heleen van Lynden aan het juiste adres. Ik ben een ervaren schilder in het schilderen van landschappen, stadsgezichten en zeegezichten. Deze kunt u niet alleen bij mij kopen, maar ik biedt u ook graag handvaten om deze zelf te maken. Heleen biedt u namelijk een online cursus olieverf schilderen aan. In deze lessen geef ik u bruikbare tips over hoe u kunt beginnen, hoe het mengen van kleuren in zijn werk gaat. Maar ook hoe u van een schilderij echt iets interessant kunt maken en hoe u ervoor zorgt dat het echt een mooi schilderij wordt.

Heleen van Lynden

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met schilderen en na al die jaren volg ik nog steeds cursussen om mijzelf als schilder verder te ontwikkelen. Ik ben gespecialiseerd in het schilderen van landschappen, stadsgezichten en zeegezichten. In de webshop vindt u veel van mijn gemaakte werken. Bent u op zoek naar iets speciaals, wat u niet terug vindt in mijn webshop? Neemt u dan eens contact met mij op, ik maak het dan graag voor u. Al mijn schilderijen zijn uniek en van hoge kwaliteit. Kiest u voor een schilderij van Heleen van Lynden, dan kiest u voor:

  • Hoge kwaliteit schilderijen
  • Unieke sfeer van de schilderijen
  • Mogelijkheid om binnen 21 dagen te ruilen

Ja, ik heb interesse in de olieverf schilderen cursus

Kunt u niet wachten tot u zelf eens aan de slag kunt met het maken van uw eigen unieke schilderij? Schrijf u dan vandaag nog in voor de gratis online schilderlessen van Heleen van Lynden. Deze olieverf schilderen cursus helpt u op weg met de basisbeginselen van het schilderen. Ziet u het toch niet zo zitten om zelf aan de slag te gaan, maar bent u wel op zoek naar een mooi olieverfschilderij? Bekijk dan het totale aanbod van schilderen in de webshop. Heeft u interesse in een specifiek schilderij? Maak dan eens een afspraak om het schilderij te komen bekijken.

Share this page: