Schilderijen strandgezichten

Schilderijen strandgezichten

Bent u fan van schilderijen van strandgezichten? Neem dan eens een kijkje tussen mijn olieverfschilderijen van strandgezichten. Heleen is een ervaren schilder in het schilderen van strandgezichten én zeegezichten. U kunt bij Heleen van Lynden terecht voor schilderijen van landschappen, stadsgezichten, zeegezichten, portretten en koeien. Wilt u een schildercursus volgen? Dat kan! U kunt bij haar terecht voor een schildervakantie in Frankrijk of elders. Kijk voor de mogelijkheden dit jaar.
In haar atelier in Muiderberg geeft zij door het jaar heen schilderlessen.

Schilderijen van Heleen van Lynden

Vanaf jongs af aan schildert Heleen van Lynden, wat haar een ervaren schilder maakt die voor u schilderijen van strandgezichten kan maken van hoge kwaliteit. Heleen van Lynden is  zich nog steeds verder aan het  ontwikkelen: bij haar bent u op de juiste plek wanneer u een kunstwerk zoekt met een landschap, stadsgezicht of zeegezicht voor bijvoorbeeld in uw woonkamer of keuken. Maar ook voor: ansichtkaarten, kerstkaarten of kalenders. In de webshop is een groot scala aan olieverfschilderijen te vinden van een hoge kwaliteit, waaronder de mooiste schilderijen van strandgezichten. Heleen van Lynden zorgt dat ieder schilderij zijn eigen unieke sfeer heeft.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een van de schilderijen van strandgezichten? Neem dan contact op met Heleen van Lynden om een afspraak te maken om deze te bekijken, of koop hem online. Ook wanneer u op uw kantoor op zoek bent naar een schilderij, kan zij u van dienst zijn. Neem een kijkje in de webshop voor het totale aanbod aan schilderijen van strandgezichten. U kunt uiteraard ook altijd uw schilderij met strandgezicht in opdracht laten maken.