Workshop schilderen aan het strand.

Workshop schilderen aan het strand

Bent u geinteresseerd in een workshop schilderen? Dan bent u bij Heleen van Lynden aan het juiste adres. Ik heb vele jaren ervaring met  schilderen van strandlandschappen en vertel u graag meer . Daarom ga ik in de toekomst workshops geven om op het strand te schilderen.. In deze lessen geef ik u bruikbare tips over compositie, kleur, licht.  Maar ook hoe u van een schilderij echt iets interessant kunt maken door te leren kijken. Verfbehandeling, streek, handschrift. Deze workshops worden gegeven aan de kust van Zuidholland, en zijn bedoeld voor meer ervaren schilders.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de schilder workshop die u bij mij kunt volgen? Schrijft u zich daar dan  voor in zodra dit op mijn site staat, met datum, plaats etc.

Heeft u géén behoefte aan een schilderworkshop, maar heeft u in de webshop wel één van mijn werken gezien die u aansprak? Neemt u dan gerust eens contact met mij op voor het maken van een afspraak. Ik laat mijn schilderijen graag aan u zien. Natuurlijk kunt u hem ook online kopen.

Share this page: